06 432 730 02

Over ons

Haver Bedrijfsmode (voorheen Package Deal Fashion) bestaat sinds 2005 en is ontstaan door vragen vanuit het veld. Bedrijven wilden meer persoonlijke aandacht en complete uitwerkingen van representatieve kleding die passend is bij de filosofie van het bedrijf. Ook kleine zelfstandigen die tot 5 man personeel in dienst hebben, wilden deze aandacht in plaats van te moeten bestellen uit een toegestuurd boek. Verder moest de kleding passend, comfortabel en modisch zijn en leverbaar voor zowel dames als heren.

Met deze ideeën zijn wij in 2005 van start gegaan. Om alles zoveel mogelijk in eigen hand te houden, hebben we er voor gekozen de kleding zelf te personaliseren. Het ontwerpen van de logo’s voor op de kleding en het borduren doen wij in eigen huis. Voor zeefdruk hebben wij gekozen voor samenwerking met een gerenommeerd bedrijf in de regio.

In 2013 zijn we gestart met de webshop. Deze dient ter ondersteuning van onze persoonlijke benadering. Klanten hebben op deze manier meer mogelijkheden om zelf mee te denken en te sturen in het proces naar een bedrijfsgericht voorstel. Het nabestellen van kleding is nu ook makkelijker. 

Omdat wij niet alles weten en deze markt constant in beweging is, staan wij open voor nieuwe ideeën en adviezen waarmee wij onze service kunnen verbeteren.

Haver Bedrijfsmode is officieel dealer van oa. De Berkel, Tricorp, BP, Projob, Harvest, Printer, Gevavi, Capraro, ID en Hakro. 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!