06 432 730 02

Werkwijze

Werkwijze

 

De werkwijze van Haver Bedrijfsmode richt zich op een resultaatgerichte aanpak. Door gebruik te maken van een heldere communicatie kunnen wij u snel voorzien van nieuwe bedrijfskleding. Door onze lange ervaring zijn we in staat snel met creatieve oplossingen en voorstellen te komen voor uw bedrijf. Er is ons veel aan gelegen om u een hoogwaardige dienstverlening aan te bieden. Mocht u dan ook voor het of na het bestellen van de bedrijfskleding nog vragen hebben, dan staan wij voor u klaar om deze snel te beantwoorden. Ook zijn wij constant bezig onze eigen dienstverlening te optimaliseren. Uw feedback is daarbij erg belangrijk voor ons.

 

Dit houdt in dat na het leveren van de bedrijfskleding onze dienstverlening niet stopt. Bij vragen of problemen kunt u uiteraard ten aller tijde contact met ons opnemen. Mocht extra kleding nodig zijn, dan is dit geen probleem wij kunnen dit doorgaans binnen twee weken aan u leveren. Haver Bedrijfsmode zorgt ervoor dat uw medewerkers er stralend uitzien in de nieuwe bedrijfskleding.

 

Haver Bedrijfsmode houdt uw kosten beperkt

 

Zoals bij ieder bedrijf zal ook het kostenaspect voor u erg belangrijk zijn. Haver Bedrijfsmode levert bedrijfskleding tegen concurrerende prijzen. U bestelt alleen wat u echt nodig heeft, een voorraad bijhouden is dus geen noodzaak. Mocht extra bedrijfskleding nodig zijn, dan kunnen wij dit binnen twee weken aan u leveren. Zo heeft u minder kleding op voorraad en houdt u de kosten beperkt.

 

Onze werkwijze is gelijk voor zowel grote bedrijven als kleine bedrijven, zelfs als u maar enkele kledingstukken nodig heeft dan kunt u bij ons al een bestelling gaan plaatsen. Haver Bedrijfsmode helpt u zo de kosten laag te houden, neem eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!